Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

5 JÁTÉKOS ÁTIGAZOLÁSÁT JELENTETTE BE A PUTNOK FC

A Magyar Labdarúgó Szövetség átigazolási szabályzata értelmében a harmadosztályú kluboknál 2019. július 1. és 2019. augusztus 31. között lehet játékosokat igazolni.

Az átigazolási időszaknak alig egynegyede telt el, de a felkészülés már minden csapatnál zajlik és a legtöbb együttes kerete szép lassan véglegessé válik. A Putnok FC július 1-jén kezdte az alapozást és két edzőmérkőzésen túl van. A nézőtéren helyet foglalók már láthatták kik lehetnek potenciálisan a keretünk tagjai, de az átigazolásokról addig nem adtunk tájékoztatást amíg az MLSZ részéről jóváhagyásra nem került.

A mai napon hivatalossá vált, hogy Illés Gábor, Fazekas Máté, Tucsa Róbert, Nyitrai Dávid és Pomozi Zoltán a jövőben a Putnok FC csapatát fogja erősíteni. Az öt újonnan igazolt játékossal az elsők között állapodott meg klubunk vezetősége, de a későbbiekben még újabb bejelentések várhatók.

Korábbi cikkünkben hírül adtuk, hogy 8 játékosunk máshol folytatja pályafutását, de a kilétükről eddig nem adtunk számot. Mai cikkünkben erről is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


ÉRKEZŐK

Illés Gábor

Fazekas Máté

Tucsa Róbert

Nyitrai Dávid

Pomozi Zoltán


TÁVOZÓK

Bene Attila a Tiszaújvárosban, Dan-Marius Constantinescu a Füzesgyarmatban, Csicsvári Milán a Tállyában, Vajda Roland pedig a KBSC-nél folytatja labdarúgó karrierjét. Egyed Balázs, Czető Márk, Timkó István és Cristian Daniel Chifu is távozott a Putnok FC-től, új csapataik egyelőre nem tettek bejelentést a leigazolásukról.

A Putnok FC csapata köszönettel tartozik valamennyi játékos felé, akik az elmúlt szezonban, van aki több éven keresztül járult hozzá klubunk sikereihez. Jó eredményeket és sérülésmentes bajnoki idényt kívánunk valamennyiük számára.

jatekosok_2018_bene

BENE ATTILA

jatekosok_2018_constantinescu

DAN-MARIUS CONSTANTINESCU

jatekosok_2018_csicsvari

CSICSVÁRI MILÁN

vajda_roland2

VAJDA ROLAND

egyed_balazs

EGYED BALÁZS

jatekosok_2018_czeto

CZETŐ MÁRK

timko_istvan

TIMKÓ ISTVÁN

cristian_chifu

CHIFU DANIEL CRISTIAN

Válasz írása