Hírek

PUTNOKFC.HU

Változatos meccsen vitte el a három pontot a Kazincbarcika

Október 3-án már a 10. fordulót rendezték az NBIII labdarúgó bajnokságban. Az aktuális játéknapon a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát fogadtuk. Azt már a találkozó előtt biztosra vehettük, hogy nem vár könnyű mérkőzés Szala Ákos tanítványaira, hiszen a Keleti csoport legerősebb keretével rendelkező, feljutási céllal a bajnokságnak nekiinduló KBSC célja Putnokon is a három pont megszerzése volt.

Ideális futballidő, egy ünnepi kezdőrúgás és hazai és vendég oldalon igen csak szép számú publikum fogadta a pályára lépő csapatokat, ahol a találkozó kezdetén egy gyors helyzettel jelezte a vendég alakulat, hogy mi is a céljuk. Ezután azonban rendezte sorait a Putnok FC csapata és mezőnyben feljöttük a KBSC szintjére, többet tartottuk a labdát, nyugodtabb játékot produkáltunk, sőt a félidő középső szakaszában mondhatjuk kapura is veszélyesebbek lettünk, hiszen előbb egy kiugratás végén Katona emelte át a kint álló kapust és sajnos a kaput is, majd egy pár perc múlva egy újabb jó lövés kerülte el kevéssel a vendég ketrecet.

Döntetlen állt tehát az eredményjelzőn a szünetben, és ahogy azt sejteni lehetett még agilisebben jött ki a Barcika a második játékrészre. A szünet után több nagy lehetőségig is eljutottak a vendégek, de ekkor még a néha emberfelettit védő Pápai kapott gól nélkül őrizte a hazai kaput. Sem fejjel, sem lábban nem lehetett bevenni a bravúrt-bravúrra halmozó Pápai kapuját, egészen a 61. percig, ekkor azonban Bartos Julián lövésénél már sajnos ő is tehetetlen volt. Rövid mezőnyjátékkal eltöltött idő után egyre inkább támadni kellett csapatunknak és jöttek is szépen felfelé a Putnok FC játékosai. A mérkőzés rendes játékidejének utolsó 10 percében kétszer, majd a játékvezető által megítélt 7 perces hosszabbítás alatt újabb kétszer kerültünk ziccerbe a vendég kapu előtt, támadóink azonban sajnos rendre rossz megoldást választottak utolsó mozdulat gyanánt.

Vereség sajnos a vége, de ez egy más vereség mint egy héttel korábban, egy bajnokesélyes csapat ellen, szervezetten játszva, helyzetekig jutva és nagyot küzdve kaptunk ki a Kolorcity csapata ellen.

A játéktervünk 99%-ig ült a mérkőzésen. Egy koncentrációs hibából szerezte a győztes, a gólt a Barcika. Kapusunk több nagy bravúrt bemutatott a kapott gólig, ezt meg kell jegyezni. Ugyanakkor az első félidőben nekünk is volt ziccerünk, nem is kicsi(k). Az utolsó 10 percben kockáztattunk és ebből négy 100%-os gólhelyzetünk volt. Sajnos amíg nem rúgjuk be ziccereinket, addig ez lesz. A mai mentalitáshoz és teljesítményhez tudok gratulálni játékosaimnak, dolgozunk tovább.” -értékelt Szala Ákos vezetőedző a mérkőzés után

Javítási lehetőségük egy hét múlva Békéscsabán lesz.

Putnok FC – Kolorcity Kazincbarcika SC: 0-1 (Bartos 61.perc)

Putnok FC: Pápai – Sághy, Takács (Hadházi), Madarász (Engel), Kis (Nagy), Katona, Buda, Szics, Dobrovolszki, Juhos (Laczkó K.), Fülöp

Kolorcity SC: Fila – Nagy, Dvorschák, Székely, Ádám (Kálmán), Kovács (Vladul), Laczkó M. (Szabó), Ur, Márton (Heil), Bartos (Schildkraut)

Leave a Reply