Hírek

PUTNOKFC.HU

Kemény küzdelem – egy pont itthon a DEAC ellen

A bajnokság negyedik fordulójában nem várt könnyű feladat csapatunk játékosaira, hiszen a három forduló után makulátlan mérleggel rendelkező DEAC alakulata vizitált Putnokon. Ideális futballidő, kiváló pálya, szép számú és lelkes publikum várta, hogy a csapatok nekikezdjenek a találkozónak. A kilátogató futballszeretőknek pedig ezen a mérkőzésen aztán tényleg nem kellett csalódniuk. Harcosság, akarat, remek iram, veszélyes támadások, kapusbravúrok, pontos védekezés, látványos labdakihozatalok, röviden számos olyan dolog, ami a futball szépségét jelenti.

Az pedig, hogy csapatunk a bajnokesélyes DEAC együttesének is egyenrangú partnere, igen csak biztató a jövőre nézve. Férfias küzdelem volt ez a javából, melyet ezúttal egy pont, de egy igen csak szép és fontos pont koronázott.

NB3-as szinten is ritkán látható, magas színvonalú, közönség szórakoztató mérkőzést vívtunk az abszolút bajnokesélyes DEAC csapatával. Eldőlhetett volna mindkét fél számára a mérkőzés. A félidők első felei a vendégeké, második felei a mieink voltak. Gratulálok játékosaimnak, nagy melót tettek le az asztalra. További sok sikert a DEAC csapatának.” – értékelt a lefújást követően Szala Ákos a Putnok FC vezetőedzője

Folytatás augusztus 28-án szombaton, a Magyar Kupa második játéknapján csapatunk Balassagyarmatra látogat.

Putnok FC – DEAC: 0-0

2021.08.22. 17:30

Putnok FC: Cserepka – G. Bíró, Sághy, Takács, Kis, Katona (Laczkó), Buda (Madarász), Vajda, Dobrovolszki, Engel (Nádimov), Hadházi (Juhos)

DEAC: Tóth – Papp, Virág, Sárosi (Bidzilya), Sándor (Trencsényi), Lakatos (Tochukwu), Bereczki (Sidibe), Spitzmüller, Orosz, Székely, Al-Sheraji (Soltész)

Leave a Reply