Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

GÁL BENEDEK STABIL KEZDŐJÁTÉKOSSÁ VÁLNA PUTNOKON

A Putnok FC téli igazolásai közül Málik Mihály után Gál Benedekkel ismerkedhetünk meg jobban a vele készített interjú segítségével.

Gál Benedek

Honnan érkeztél, milyen poszton játszottál előző klubodban illetve klubjaidban?
GÁL BENEDEK: Ózdról érkeztem, ahol Farkas Simon keze alatt játszottam és leginkább védekező, olykor támadó középpályás pozícióban.
Miért pont a Putnokra esett a választásod? Mit jelent számodra ez a lehetőség?
GÁL BENEDEK: Eggyel magasabb osztályban szerettem volna játszani, de mivel sok barátot szereztem Ózdon, ezért a környéken szerettem volna maradni, így Putnok volt a legkézenfekvőbb megoldás. Ez egy nagy lehetőség számomra.

1280x720-hHd

Mennyire vagy elégedett az itteni körülményekkel, hogy tetszik a miliő?
GÁL BENEDEK: Nagyon jók a körülmények itt Putnokon. Kiváló műfüves és két füves pályája van a csapatnak. A centerpálya pedig nem régen lett felújítva, szóval az is kifogástalan.
Mit gondolsz a csapat edzőmeccseken nyújtott teljesítményéről? Mennyire vagy elégedett a saját játékoddal, mennyire találtad meg a helyed a pályán ezeken a meccseken?
GÁL BENEDEK: A csapat értékelését Peti bá’-ra bízom. Az én teljesítményem felemásra sikerült, voltak jobb és rosszabb meccseim is. Játszottam védekező és támadó középpályást is, de majd Peti bá’ eldönti, hogy hol tudok a csapat hasznára lenni.
A bátyáddal, Szabolccsal egy csapatban játszhatsz itt Putnokon. Volt már ilyenre példa korábban? Tehernek vagy inkább előnynek tartod ezt?
GÁL BENEDEK: Persze, számtalanszor volt már példa arra, hogy együtt fociztunk Baracskán a kispályán. Egyértelműen előnynek tartom. Ő megmondja, hogy mit csináltam jól vagy rosszul egy meccsen vagy edzésen és kérdezés nélkül kiabál velem, ha kell.
Gál Beni
A magad 18 évével Te vagy jelenleg a legfiatalabb putnoki játékos a keretben, aki a Sajóvölgye U19-es csapatában is szerepet kaphat majd kettős igazolásod révén. Hogyan segítheti a felnőtt csapatnál végzett munkádat, teljesítményedet, hogy az utánpótlás gárdában is játszani fogsz? Össze fogod tudni egyeztetni a kettőt?
GÁL BENEDEK: Rengeteget fog segíteni, ha épp az U19-es csapatban fogok játszani mivel mindegy egyes perc a pályán ahhoz segít, hogy a felnőtteknél stabil kezdő tudjak lenni. Ráadásul a felnőtt csapat másodedzője Zabos Attila az U19-es csapat vezetőedzője, így még ha az utánpótlásban is kell játszanom, ő figyelni tudja a teljesítményemet.   
Mi a fő célkitűzésed amit szeretnél elérni a labdarúgásban és amire képesnek is tartod magad?
GÁL BENEDEK: Egyenlőre csak arra gondolok, hogy a Putnok NB3-as csapatában stabil kezdőjátékos tudjak lenni.

 foci-17-18_2 12

GÁL BENEDEK

Válasz írása