Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

100. PERC: ÁDÁM FERI DUPLA, TAKI ÉS RONI ELSŐ NB3-AS GÓLJA

A 100. perc rovatban a hétvégi mérkőzéseket követően interjút készítünk a pályára lépő ellenfelek egy-egy játékosával, akik elmondják véleményüket, játékos szempontból értékelik az adott meccset.

Hatgólos meccsen aratott diadalt a Putnok FC a legutóbbi fordulóban. A szerdai játéknapok eddig nem hoztak túl sok szerencsét, gólt sem nagyon, pontot meg végképp. Salgótarjánban 0-2, itthon a Sényő ellen 2-4, aztán jött a 9. forduló és végre minden úgy alakult ahogy szerettük volna. A Hatvan ellen sikerült négyszer betalálni, igaz kétszer ők is eredményesek voltak. A góljainkon Sramkó Ronáld, Takács Tamás és Ádám Ferenc (2) osztoztak.

A mai 100. perc rovatunk fő interjúalanya a duplázó Ádám Feri, de nem tudtunk szó, egészen pontos nélkül kérdés nélkül elmenni az élete első NBIII-as gólját szerző Sramkó Ronáld és Takács Tamás mellett sem. Azt viszont szomorúan vettük tudomásul, hogy a hatvani játékosok közül senki nem szeretett volna nekünk nyilatkozni… legalább 8 játékossal próbáltunk meg interjút készíteni, de senki nem vállalkozott. Tudjuk be a csalódottságuknak.

Ádám Ferenc, Takács Tamás és Sramkó Ronáld viszont készséggel állt rendelkezésünkre!


Ádám Ferenc

Egy újabb izgalmas meccset játszottatok és ismét a végjátékban dőlt el a 3 pont sorsa szerencsére a mi javunkra. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

ÁDÁM FERENC: Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést, vezetést szereztek a vendégek, de érezte az egész csapat hogy innen nem mehetnek el ponttal vagy pontokkal a hatvaniak, így még az első félidőben ki tudtunk egyenlíteni.

Több fordulópontja is volt a meccsnek, 0-1 után fordítani tudtunk majd 2-1-nél jött a Hatvan egyenlítő találata és a végén a csattanó. Mivel sikerült a vendégek fölé kerekedni azokban a percekben?

ÁDÁM FERENC: Látszott az egész mérkőzésen, hogy ez nem lesz könnyű meccs. Úgy érzem, hogy a mi játékunkban mindig benne van a gól, de olykor mi is belehibázunk sajnos. Ilyen a futball amit eddig elvett tőlünk, most jókor adta vissza. Az hogy 2-2-nél még rá tudtunk tenni egy lapáttal az azt is mutatta, hogy azért friss emberek szálltak be a játékba és jól is játszottunk.

Ádám Ferenc2

Két nagyon szép gólt, győztes gólokat szereztél. Elmondanád a Te szempontodból a két találatot?

ÁDÁM FERENC: Az első találatomat egy vendég szöglet előzte meg, ahol Zimi a 16-os sarkára fejelte ki a labdát, én valahogy oda tudtam csúsztatni János elé, Ő pedig szépen indította Rolit, aki lepasszolta nekem és rá tudtam vezetni a labdát a védőre.  Kicsit kibillentettem és elrúgtam a hosszú alsót.
A második gólomnál egy szép indítást kaptam Lakattól (Lakatos Miki) akinek ezúton is szeretnék minél korábbi felépülést kivánni. Ott a 16-oson belül 1-1-eztem, be akartam passzolni a labdát, de a védő kifejelte, én pedig a lecsorgót a léc alá rúgtam.

Lakatos Miki

Tegnap a Putnok FC facebook oldalán közzétettük a mérkőzés gólösszefoglalóját. Hogy tetszettek a putnoki gólok, a sajátod és például Takács Tomié?

ÁDÁM FERENC: A Taki gólja egy nagyon szépen eltalált lövés volt! Jól lövő játékosok vannak a csapatban, többet kell vállalkoznunk a mérkőzéseken és biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó bomba gól.

8 forduló alatt sem Te, sem a többi putnoki támadó nem tudott eredményes lenni. Nagy nyomást jelentett ez számodra? Most, hogy átszakadt a gát gyakrabban láthatunk Ádám Feri gólokat?

ÁDÁM FERENC: Igen ez egy rossz sorozat volt, de úgy érzem ez már a múlt, mindegy ki rúgja a gólt, csak nyerjünk! Én nem magam miatt focizok, a csapatot szeretném segíteni, a családomnak, a szurkolóknak örömet szerezni. Szerintem minden támadó játékos így gondolkodik. Amikor beálltam éreztem, hogy ez az én meccsem lesz…

DSC_0175

A pályán kívülről sokszor azt látni, hogy támadóként annyira rá vagytok görcsölve a gólszerzésre, hogy egy-egy helyzetnél inkább elvállaljátok a lövést a csapatjáték helyett. Ezzel mennyire értesz egyet?

ÁDÁM FERENC: Úgy gondolom ez a rossz sorozatnak is köszönhető, hétről hétre dolgozunk, hogy a legjobb állapotban menjünk ki a pályára. Az egész csapat szívét-lelkét kiteszi a pályán és az hogy néha görcsösek vagyunk ez ezzel jár, mert mindenki jó teljesítményt szeretne nyújtani.

Mit szólsz a tegnapi kupasorsoláshoz? Megtapasztalhattuk már a bajnokságban, hogy milyen a Tiszafüred ellen játszani, mit vársz a jövő szombati kupameccstől?

ÁDÁM FERENC: Mi mindent meg fogunk tenni a továbbjutásért! Az, hogy a Tiszafüredet kaptuk motiváló is, mert hazai pályán legyőztük őket, viszont egy nagyon jó csapatról van szó, így szerintem egy komoly mérkőzés lesz, de bízom a továbbjutásban!

DSC_0295


Takács Tamás
Felnőtt NBIII-as szinten életed első gólját lőtted, ráadásul egy elképesztően nagy bomba volt. Mit jelent számodra ez a gól és mondd el légy szíves a Te szempontodból hogy esett?
TAKÁCS TAMÁS: Mikor megkaptam a labdát láttam hogy van területem és éreztem hogy most el kell vállalnom a lövést, miután ellőttem tiszta libabőrös lettem, mert láttam hogy elég jól megy a labda és gól lesz!
DSC_0162
Amikor belőtted a gólt az arcodon az látszott, hogy még Te magad sem akarod elhinni, így volt?
TAKÁCS TAMÁS: Igen egy cseppet még mindig nehéz elhinnem, hogy egy ilyen gólt tudtam szerezni és ráadásul ez az első találatom, amire mindig emlékezni fogok!
Takács Tamás2
Az egész meccsen nagyon jól játszottál, csapatunk egyik legjobbja voltál védekezésben, agresszivitásban és mint látjuk a támadásoknál is. Hogy érzed, bizonyítottál a mai meccsen? Mennyire vagy elégedett a saját teljesítményeddel?
TAKÁCS TAMÁS: Szerintem igen bizonyítottam, hogy bármikor számíthat rám az edző! Még nem mutattam meg mindent amire képes vagyok, de ha kapok rá esélyt hogy megmutassam élni fogok a lehetőséggel!

Sramkó Ronáld
Felnőtt NBIII-as szinten életed első gólját lőtted egy nagyon szép támadás végén. Mit jelent számodra ez a gól és mondd el légy szíves a Te szempontodból hogy esett?
SRAMKÓ RONÁLD: Mivel ez volt az első gólom felnőtt NBIII-as bajnokságban, ezért nyilván nagyon örülök neki, de remélem nem ez volt az utolsó. Egy támadónak nagyon sokat jelent és nagyon jó érzéssel töltött el. Fontos volt, hogy még a szünet előtt legalább kiegyenlítsünk, ezért nagyon örültem, hogy gólt szereztem.
Amikor Lakatos Mikinél volt a labda a hosszú oldalon hallatszott, hogy nagyot kiáltottál neki és kérted tőle a bepasszt. Azért elég nagy „népsűrűség” volt ott a tizenhatoson belül, ennyire biztos voltál, hogy helyzetbe tudsz kerülni?
SRAMKÓ RONÁLD: Amíg lakatos Miki átvette a labdát volt időm kicsit magam körül szétnézni és belülről úgy éreztem, hogy van időm lövéssel befejezni a támadást. Egy kicsit később jött a passz, amit át is kellett vennem, ekkor már egy kicsit tényleg sokan voltak előttem és mögöttem is, de szerencsére még időben el tudtam rúgni.
DSC_0120
Először voltál kezdő egy Putnok bajnoki mérkőzésen, hogy élted meg ezt illetve mit gondolsz a pályán belülről a csapat játékáról, védekezéséről, támadásairól?
SRAMKÓ RONÁLD: Amikor a meccs előtt a mester elmondta hogy kezdő vagyok, nagyon örültem neki és csak az járt a fejemben, hogy nyernünk kell és minden áron gólt szerettem volna lőni, ami hála Istennek sikerült is. Igazából nem vagyok az az izgulós típus, úgyhogy csak erre koncentráltam egész végig, de persze az első, hogy a csapat győzzön.
Úgy gondolom, hogy az első félidőben kicsit bealudtunk, de a kapott gól felébresztett minket és hamar átvettük az irányítást. Bontottuk az ellenfelet és így eredményesek tudtunk lenni. Védekezésben mindenkinek megvolt a feladata, amit csapat szinten úgy gondolom hellyel-közzel megoldottuk. A gólt egy kontrából kaptuk, amire ha jobban koncentrálunk elkerülhettük volna. Az első kapott gól után mi domináltunk és szép támadásokat tudtunk kivitelezni. Ez néhány meccsen hiányzott is, most azonban ebben előre léptünk, gólokat szereztünk és a legfontosabb hogy nyert a csapat!
Sramkó Ronáld2

SŰRŰ, ESEMÉNYDÚS HÉTVÉGE KÖVETKEZIK
Az előttünk álló hétvégén igazi futballdömping lesz a Sajóvölgyés csapatoknak. Bajnoki mérkőzések futószalagon, Bozsik Regionális tornát rendeznek Putnokon!
Íme a program:
2020. 09. 12. (szombat):
U 19:
SVF SE – Jászberény Helyszín: Mucsony, 11.00 óra
U 17:
SVF SE – Jászberény Helyszín: Mucsony, 13.00 óra
Bozsik Regionális Torna (U 11, U 10 korosztályok)
Helyszín: Putnok, Elek Ákos Utánpótlás Központ 11.00 óra
Résztvevő csapatok:
Eger, Jászberény, Balmazújváros, Gyöngyös, Kisvárda, SVF SE
2020. 09. 13. (vasárnap):
U 15:
Jászberény – SVF SE 12.30
U 14:
Jászberény – SVF SE 10.30
U 13 kiemelt bajnokság:
Eger – SVF SE 16.30
U 12 kiemelt bajnokság:
Eger – SVF SE 15.00
B.A.Z. megyei felnőtt II. osztály:
Varbó – Ózd-Sajóvölgye 16.30
A Megyei I. osztály listavezetője, a Bánhorváti, a Sárospatak csapatát látja vendégül.
 119000667_1749040211912653_636440792505678034_n

100. perc

 

Válasz írása